Prinses Irene - Huizen

Op vakantie met Prinses Irene!                                                                      

Zaterdag 16 juni vindt het eerste Huizer Haven Midsummernight-concert plaats. ’s Avonds verzorgt het harmonieorkest van muziekvereniging Prinses Irene uit Huizen het eerste deel van de avond en harmonieorkest Groot Excelsior uit Amsterdam het tweede deel. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er aan de kop van de Oude Haven een groot podium op het water gebouwd. Het concert is dus vanaf alle kades te beluisteren.

Overdag geven diverse watersport gerelateerde verenigingen en organisaties acte de presence. Rondom de diverse clubhuizen zijn activiteiten gepland: een bottermarkt, kinderspelen, lichtbeelden, Micro Magic zeilen en optredens van Shanty koor de Zoute Zee. Diverse watersport presentaties en demonstraties, open huis van de KNRM, de botterwerf en de smederij. Ook is er een voetveer verbinding tussen de botterwerf en de AVOH.

’s Avonds zal Prinses Irene de avond openen om 20:00 u met een programma van drie kwartier in een echte vakantiesfeer. De reis gaat achtereenvolgens naar Andalusië, Kaatsheuvel, Parijs, Italië en na een vooruitblik naar de wintervakantie, weer naar Andalusië en de VS.

De prachtige pasodoble Cielo Andaluz vormt de aftrap. Dan gaan we naar de Efteling met o.a. Vogel Rok en Carnaval Festival, Paris-Montmartre een medley van chansons zoals Sous le Ciel de Paris en C’est si bon, naar Italië met de Italian Polka van Rachmaninov.

We snoepen even aan de winter met de muziek uit de Disneyfilm Frozen en een glansrol voor zangeres Bregje Knoop. Terug naar Andalusië met Malagueña van de Cubaanse componist Lecuona. Het gedeelte voor de pauze sluit af met de traditional An American Trilogy, een meezinger vooral bekend van Elvis Presley.

Prinses Irene bezorgt u zo al wat voorpret voor de komende vakantie(s).

Datum: zaterdag 16 juni 2018 Huizer Haven Midsummernight-concert
Tijd: 20 uur
Locatie: de Oude Haven
Toegang: GRATIS