Prinses Irene - Huizen

Docent Corry Stoffelsma
Telefoon 035 - 52 30 330 
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie in overleg

Corry Stoffelsma
studeerde klarinet aan het conservatorium van Utrecht.
Zij heeft aan diverse muziekscholen in het noorden des lands les gegeven; aan kinderen en volwassenen en dat zowel individueel als in groepen. Tevens heeft zij aan het conservatorium van Amsterdam een opleiding ensembleleiding gevolgd en heeft zij een staatsexamen hafabra directie gedaan. Corry is ook examinator / gecommitteerde bij de landelijke muziekexamens.
Sinds 1988 woont zij in Blaricum, waar zij nu een lespraktijk klarinet heeft opgebouwd. Naast het geven van klarinetlessen is zij werkzaam als dirigent van het Irene Starters Ensemble en een Clarinet Choir. Beide zijn onderdeel van muziekvereniging "Prinses Irene" te Huizen.

De klarinet
is een veelzijdig instrument en wordt in veel soorten gebruikt: klassieke muziek, jazzmuziek, klezmer en volksmuziek. Binnen de lessen wordt aandacht besteed aan elke muziekstijl. De leerling krijgt een zo breed mogelijke basis van waaruit hij of zij gericht verder kan kiezen.
Om op de klarinet te beginnen moet je ongeveer 8 jaar zijn (afhankelijk van de ontwikkeling van je gebit). Er kan dan gekozen worden voor een individuele les of duoles.
Natuurlijk is het ook mogelijk om in een klarinet ensemble te spelen. Kijk hiervoor ook eens bij de ensembles!

tarieven per maand:
30 minuten individueel €. 70,- p.m.
40 minuten individueel €. 92,- p.m.
andere lesconstructies in overleg