Prinses Irene - Huizen

 • Silver Sound
  Silver Sound

  Dirigent: Monika van Lier

 • Clarinet Choir
  Clarinet Choir

  Dirigent : Corry Stoffelsma

 • Harmonieorkest
  Harmonieorkest

  Dirigent : Joop Boerstoel

 • Princess Brass
  Princess Brass

  Dirigent : Ron Mostaard

Dirigent: Monika van Lier 

Repetitietijd: donderdagavond van 19:30 tot 21:30 (één keer in de twee weken repetitie)

Dit orkest bestaat enkel uit dwarsfluiten, waarbij hier naast de c-fluit, de piccolo en de altfluit gespeeld worden. Graag zouden wij ook nog een basfluit erbij willen hebben.

Dit orkest was vroeger aangesloten aan de organisatie Huismuziek het Gooi, met de naam Windkracht 10. De organisatie is in 2010 opgeheven en heeft daarna jaren zelfstandig verder bestaan. Wij zijn nu blij om ons bij de Muziekvereniging Prinses Irene aan te sluiten. Wij zijn momenteel met 8 leden. Het zou leuk zijn als wij het ensemble door andere geïnteresseerde dwarsfluitisten kunnen uitbreiden.

Lees meer...

Dirigent:           Joop Boerstoel  

Repetitietijd:    vrijdagavond van 20:00 tot 22:15

Het Harmonieorkest speelt al ruim 25 jaar in de 1e divisie. Op 14 november 2009 is dit wederom waargemaakt tijdens het concours te Zaandam.
Onder leiding van dirigent Joop Boerstoel wordt een gevarieerd repertoire gespeeld, van typische concourswerken tot musicalarrangementen. Het orkest telt zo'n 50 leden.

Lees meer...

Dirigent:             Ron Mostaard

Repetitietijd:      woensdagavond van 20:00 tot 21:30

Dit ensemble bestaat uit een groep van ongeveer 10 koperblazers en staat onder deskundige leiding van Ron Mostaard. De muziek die Princess Brass speelt, is op te splitsen in drie groepen. 

Lees meer...

Dirigent:                 Corry Stoffelsma

Repetitietijd:         woensdagavond van 20:00 tot 21:30 (één keer in de twee weken repetitie)

De naam zegt het eigenlijk al: dit orkest bestaat enkel uit klarinetten in alle soorten en maten: es-klarinet, bes-klarinet, alt-klarinet bassethoorn, basklarinet en contra-basklarinet.

Sinds de oprichting van dit orkest in 2008, is het orkest uitgegroeid tot een groep van rond de 15 leden maar er is altijd plaats voor meer klarinettisten!

Lees meer...