Zaterdagavond 5 april gaf muziekvereniging 'Prinses Irene' haar voorjaarsconcert In het eigen gebouw aan de IJsselmeerstraat 5a. Harmonieorkest 'Jong Irene', koperensemble 'Princess Brass' en Het Saxofoonensemble hadden er zin in.

Het concert werd geopend door het saxofoonensemble o.l.v. Patricia Kramer. Dit ensemble bestaat uit leerlingen van de muziekvereniging en telt tien spelers. Voor dit concert stond lichte muziek op het programma en speelde het saxofoonensemble samen met een drummer.

Daarna was het de beurt aan "Princess Brass", een groep koperblazers die onder leiding van Ron Mostaard deze avond o.a. stukken van Handel en Bach ten gehore bracht. De nummers werden ondersteund door mooie filmpjes. 

Jong Irene o.l.v Lex Bak sloot het Voorjaarsconcert af en speelde o.a. werken die op verschillende manieren werden vervoerd: per trein, ruimteschip of boot. Zo speelde zij o.a. The Thunderbirds en The Love Boat. Ook werd er een prachtig solo stuk ten gehore gebracht door Jan Klarenbeek op zijn euphonium! Kortom een gezellig en afwisselend concert.