Op 7 november zal Harmonieorkest Prinses Irene deelnemen aan het Streekfestival in Bodegraven (www.streekfestival.nl). Het Streekfestival heeft inmiddels in heel Nederland  enige naam gekregen als ontmoetingspunt voor harmonie-, fanfare-, brassbands-, en slagwerkgroepen. Het Harmonieorkest zal na afloop van hun optreden een juryrapport ontvangen.

Op het programma staan als te beoordelen werken 'Mannin Veen' van Haydn Wood en een bijzonder stuk namelijk 'Concertino for Soprano Saxophone and Symphonic Band' van Benard van Beurden. Solist op sopraansaxofoon is Christiaan van der Weij (www.christiaanvanderweij.nl).

Christiaan van der Weij is een allround, ondernemend musicus – soleert, treedt op in diverse ensembles, presenteert educatieve kinderconcerten in een rijdende concertzaal, dirigeert verschillende orkesten en heeft een eigen lespraktijk.

Met zijn Friese nuchtere kijk, bezieling en werklust, is hij een eigentijds lyrisch musicus die, met zijn gepassioneerde klankmenging en –nabootsing, toehoorders in vervoering brengt.  

Christiaan is sinds kort saxofoondocent bij Prinses Irene.

Datum 7 november 2015
Locatie Theaterzaal Evertshuis, “Bij Everts”Julianastraat 4, Bodegraven. 
Toegang € 5,00
Tijd 21:50 - 22:25 uur