Er zijn verschillende mogelijkheden om onze vereniging financieel te steunen.

 

 • Sponsoring
  U kunt bedrijfssponsor van onze vereniging worden, waarbij wij u promotie kunnen aanbieden bij al onze activiteiten alsmede in ons verenigingsgebouw.
  Eén en ander is afhankelijk van de hoogte van de sponsoring.
  Bedrijfssponsering begint vanaf een bedrag van 250 euro per jaar.
  Neem bij interesse contact op met onze penningmeester.

 

 • Vriend van Prinses Irene
  U kunt ons ook jaarlijks steunen als Vriend van Prinses Irene. Voor een bedrag van minimaal 25 euro per jaar steunt u onze vereniging, houden wij u op de hoogte van onze concerten en krijgt u een gratis kaart voor ons jaarlijkse verenigingsconcert. Wij nodigen u graag uit Vriend van Prinses Irene te worden. U kunt daarvoor een willekeurig bedrag vanaf 25 euro overmaken op NL56RABO0329900315 t.n.v. Muziekvereniging Prinses Irene, o.v.v. Vriend van Prinses Irene.

 

 • Club van 100
  Leden van de Club van 100 betalen jaarlijks een bedrag van 100 euro of meer.Van dat geld organiseren wij bijzondere activiteiten binnen de vereniging.
  In 2015 zullen deze inkomsten geheel besteed worden aan de uitvoering van The Armed Man/Mass for Peace door het harmonieorkest. Wij nodigen u graag uit lid te worden van de Club van 100. In ons verenigingsgebouw kunnen wij op de notenbalk boven de bar in de foyer een muzieknoot met uw (bedrijfs)naam aanbrengen. Om lid te worden maakt u een willekeurig bedrag vanaf 100 euro over op NL56RABO0329900315 t.n.v. Muziekvereniging Prinses Irene, o.v.v. Club van 100.

 
Welke vorm u ook kiest, uw financiële steun wordt zeer op prijs gesteld.